Klanten over JIPP

Ineke Adriaanse, De Timmervrouw

Toen ik De Timmervrouw begin 2011 begon, wilde ik een logo, huisstijl, een goede website en -later- belettering op de auto. Ik kwam er, na mezelf er wat in verdiept te hebben, al snel achter dat dit een multidisciplinaire klus zou worden en dat ik daar hulp bij nodig zou hebben.

José van JIPP heeft het allemaal geregeld. Ze was als het ware de aannemer die de verschillende onderdelen bij specialisten uitbesteedde, en er daarbij voor zorgde dat alles op elkaar aansloot.

Ze begreep wat ik wilde, was geduldig en behulpzaam, maar kordaat waar het op het op de uitvoering aankwam. Met haar hoge kwaliteitsstandaard heeft ze uitstekende producten geleverd!

Han Zuidema, Ekwadraat

Sinds de oprichting van Ekwadraat is JIPP betrokken bij het bedrijf. Inmiddels bestaat het bedrijf 10 jaar en JIPP is een vaste waarde als leverancier. Van ontwikkeling van huisstijlen en websites tot vervaardiging van allerlei vormen van drukwerk en relatiegeschenken, JIPP weet overal een oplossing of de juiste mensen voor.

JIPP functioneert perfect als spin in het web en klankbord. JIPP onderscheidt zich met name door haar betrokkenheid, inzet en specifieke kennis. Wanneer je een verzoek bij JIPP neerlegt, weet je altijd dat JIPP eerder reageert dan jezelf verwacht. Als je niet beter weet, dan zou één van de P's zeker voor Pro-actief staan.

Als er iets duurzaam is, dan is dat de kwaliteit die geleverd wordt door JIPP! 

Laura Kooiker, Tadema Vastgoed

Al jaren verzorgt JIPP ons huisstijldrukwerk en daarnaast ook bijvoorbeeld bedrukte give away's of offerteomslagen. Er wordt nauwkeurig gewerkt zodat de huisstijl bewaard blijft. Ook kunnen we altijd terecht voor spoedklusjes en wordt er snel gehandeld!

Mailtjes worden snel beantwoord en er volgt altijd vlot een proefdruk en het drukwerk zelf wordt snel geleverd. 

Voor zaken als give aways kun je ook goed bij JIPP terecht; JIPP komt met leuke ideeën en tips!

We zijn erg te spreken over de samenwerking en het persoonlijk contact!